Jahr

Medien / Medienberichte

Medienberichte

 

02/24/2016

GRAFF Presents at Salone del Mobile l Installatie Totaal

GRAFF presenteert iconische douchecollectie tijdens de Salone del Mobile in Milan

Art of the Bath Gallery is de nieuwe emotionele ‘reis’ die het toonaangevende bedrijf Graff, zal tonen tijdens de Salone del Mobile in Milaan. Het bedrijf zal haar producten presenteren gekenmerkt door sterke banden met kunst.
Douche-systemen, kranen, douchekoppen en accessoires communiceren met elkaar voor het creëren van interessante, kleurrijke beelden samen met de producten van de laatste GRAFF collecties.

Om een merk als GRAFF aan kunst te binden is heel natuurlijk geweest. De producten van het Amerikaanse bedrijf, wereldwijd erkend voor haar unieke visie en originaliteit van haar collecties, zijn al sinds 1922 ontwikkeld met de hoogste kwaliteit materialen.

De nieuwste serie van  GRAFF omvat een complete inrichting voor de doucheruimte en een uiterst veelzijdig wellnessprogramma. Het wellnessprogramma bevat ook een nieuwe reeks modulaire thermostatische sets en een nieuwe reeks douchekoppen.

Van het kijken naar video's en het luisteren naar muziek en het genieten van kleurentherapie; Het Aqua-Sense douche systeem zorgt voor een multimedia-ervaring m.b.v. een touchpad.
De Ametis Ring heeft een dubbele functie van een waterval- en een regendouche instellingen in combinatie met kleurentherapie, voor wie op zoek is naar esthetiek in combinatie met technologische innovatie.

Een andere innovatie in het GRAFF assortiment is een reeks van moderne en klassieke vrijstaande wastafels en badkuipen.

 

View original article